2013-11-24 09:43:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Utazást jeleznek a csillagok

Napi horoszkóp november 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nyugodt családi légkörre számíthat ma: ön is mindent megtesz, hogy ez így legyen, de mások is tesznek érte. Űzze messze a gondokat! Tervezni lehet, de a nehézségek megbeszélését inkább halassza más napra. Lehet, hogy el is múlnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Hajlamos rá, hogy vakon megbízzon az emberekben. Máskor meg épp a túlzott gyanakvásával okozhat magának is kárt. Az arany középutat kellene megtalálnia, hogy ne csalódjon. Egy valakiben azonban feltétlenül bízhat: a gyermekében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Utazást jeleznek önnek a csillagok. Pedig pihenésre, nyugalomra vágyna, és talán tényleg jobb lenne a szűkebb családja körében eltöltenie ezt a hétvégét. A kötelezettségeket hagyja a jövő hétre, ma csak azt tegye, amihez kedve van!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Talán nehéznek érzi a helyzetét, ámde segíthet az a gondolat, hogy sokan még így is szívesen cserélnének önnel. Ne aggódjon, dolgai hamarosan jobbra fordulnak. Tervezze meg a karácsonyi ajándéklistát! Örüljön annak, amit ad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A barátság csak addig tart, amíg nem akar mértéken felül beleavatkozni mások életébe. Hiába a jóakarata, ha a másik máshogy látja. Ezt belátnia a legnagyobb bölcsesség. Lazítson, élvezze a társalgást szerettei körében! Nézze meg egy régi kedves filmjét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Készüljön fel a várható nehézségekre! Törekedjen a békességre a társával és üzletfeleivel! Ők erősek, és ha sikerül megnyernie támogatásukat, akkor sokat segíthetnek önnek. Ellenkező esetben épp fordítva cselekednek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A munkahelyi gondokat a hétvégére legalább el kellene felednie. Bármennyi is a tennivalója, most mégis a maradandóval kellene foglalkoznia. A tevés-vevés, a mindennapi lótás-futás szétszed. Az ünnep összerak. Arra készüljön!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Váratlan fordulat előtt áll az élete: valami, vagy valaki az önmagával való szembenézésre késztetheti. Ez sosem könnyű. A régi stratégiák most nem válnak be. Erősnek lenni most gyengeség, gyengének merni mutatkozni, erő lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ismeri a mondást: néma gyereknek az anyja sem érti a szavát: önnek sem ártana érthetően tudomására hozni üzlet- avagy élettársának, hogy pontosan mit is akar. Anyagi ügyekben különösen fontos lenne most a tisztánlátás, új rendező elv.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma a szokottnál is céltudatosabb és összeszedettebb lehet. Ön, bár nem látszik mindig így, nagyon is törekvő tud lenni, ha akar. Persze, ez a lelkét bántja, mert igazából lazítana. Az egyensúlyt megtalálni a legnehezebb.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Valaki kölcsönért folyamodhat önhöz. Gondoljon arra, hogy a segítség mindig visszaszáll. De persze a mértékletességről sem szabad megfeledkezni. No meg arról a mondásról, hogy lyukas vödörbe nem érdemes vizet tölteni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Valakinek sikerülhet kibillentenie önt a megszokott nyugalmából. Az elhatározás lassan érik önben a változásra. Ne kapkodjon, fontoljon meg mindent, mielőtt a döntő lépést megteszi. Készüljön az ünnepre valami finomsággal!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: